• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Sudura TIG WIG si MIG MAG

Atelierul nostru de sudura foloseste sudura TIG WIG si MIG MAG! Echipa noastra de confectii metalice te poate ajuta cu cele mai bune preturi, calitate inalta si de durata cu orice proiect! Fie ca ai un proiect complicat, piese in serie de sudat sau un produs personalizat, noi putem sa sudam orice in inox, aluminiu, argon cu procedeele TIG WIG SI MIG MAG! Contacteaza atelierul nostru de sudura de langa Bucuresti BIM din sectiunea “solicita oferta”!

SOLICITA OFERTA

    Sudura Bucuresti

    Cauti servicii de sudura si sudura in argon la cel mai bun pret?! Suntem langa Bucuresti si sudam otel, aluminiu si inox! Oferim servicii de sudura TIG WIG si sudura MIG MAG, cu noi poti sa sudezi orice piesa, obiect sau poti construi, repara, modifica orice piesa si compenenta facuta din otel, aluminiu, inox sau alte aliaje prin sudura!

    Fabrica BIM, are atelier de sudura langa Bucuresti si ofera servicii de reparare, sudare si construire prin sudura atat pentru firme si companii, cat si pentru persoane fizice!  Sudare profesionala pentru piese in serie, garduri modern si din fier forjat, scari interioare si exterioare, stalpi metalici, hale metalice si magazine din confectie metalica, balustrade, mobilier metalic, reparatii piese auto si multe altele!

    Fabrica BIM ofera si servicii de debitare si taiere a metalelor la ghilotina pana la 3mm pe 2m liungime si debitare cu plasma, fasonari otel beton, si prelucrari mecanice! Asa ca daca vrei o tabla din otel, inox sau aluminiu debitata si prelucrata cum trebuie la cele mai bune preturi!

    Realizam suduri cu rezistenta maxima, si servicii complete pentru proiectul tau, de la consiliere, la proiectare si montare! Contacteaza-ne in sectiunea solicita o oferta pentru serviciile noastre de: debitate tabla, sablare elemente, sudura, indoire, gaurire, finisare a tuturor metalelor, livrand astfel un produs finit, conform si la un pret bun!