• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Case / Cabane tip A Frame metalice demontabile

Cauti cabana sau casa tip A Frame pe structura metalica, fara fundatie, dar si demontabila?! Ei bine, BIM a adus un concept practic, economic, inovativ si rapid in Romania in ceea ce priveste casele sau cabanele de vacanta sau de locuit! Cabanele A frame metalice sunt produse in Romania de catre Fabrica BIM! Aceste bungalow-uri tip A se monteaza fara fundatie pe orice tip de teren in 24 de ore si sunt foarte usor de transportat in orice zona deoarece acestea se confectioneaza ca un kit metalic demontat.

Fabrica BIM este producator de cabane in forma de A si toate casele produse si proiectate sunt eco-friendly, nu au nevoie de fundatie, sunt demontabile pe piloni, au un interior foarte placut, aerisit si modern, dar de asemenea aceste case A Frame pot fi si moderne si contemporane! Cabanele si casele pe structura metalica in forma de A se vand cu montaj inclus oriunde in tara! De asemenea, Fabrica de confectii metalice BIM, realizeaza aceste locuinte intr-un timp foarte scurt, atat ca fabricare, cat si ca montaj! Acest tip de cabane si case in forma de A pe structura metalica nu necesita fundatie, este demontabila si se poate realiza pe orice dimensiuni! Pentru comenzile speciale, pretul casei in forma de a va fi stabilit in functie de suprafata casei si daca o doriti cu sau fara etaj.

Bungalow tip A marca BIM se preteaza foarte bine si in domeniul HoReCa, adica pentru a fi folosite ca pensiuni, in regim hotelier, atat la mare, cat si la munte. Toate casele cu acoperis tip A vin complet utilate, functionale si locuibile cu linoleu modern, instalatie sanitar ( wc, dus, chiuveta ) si electrica completa, izolata cu panel sandwich si acoperita complet cu geamuri termopan in partea din fata. De asemenea, acestea pot fi configurate cu dotari, compartimente, mobila din fier si fier forjat, soba racheta pentru incalzit pe lemne dupa preferintele si cerintele fiecarui client.

Modele standard de cabane si case tip A frame by BIM:

Modelul 1 : Cabana A frame pe parter la cheie- are 18.75 mp ( 5m latime si 3.75m lungime ) si este compartimentat cu o bucatarie mica ( tip chicineta ), camera si o baie ( complet utilata ), linoleum modern si de calitate pe jos, dar si instalatie sanitara si electrica.

Modelul 2 : Cabana tip A frame cu un etaj la cheie- are 45 mp ( 5m latime si 6m lungime ) si este compartimentat la parter cu living open space cu bucatarie si o baie ( complet utilata), iar la etaj cu un dormitor si o baie.

Modelul 3 : Casa A frame cu etaj la cheie – are 57.5 mp ( 5 m latime x 7.5m lungime ). Acest model este compartimentat la etaj cu un dormitor generos si o baie, iar la parter cu un mic dormitor, un living open space cu bucatarie si o baie ( complet utilata ).

Toate modelele BIM de Cabana tip A Frame sunt demontabile, pot fi montate fara fundatie ( in functie de teren ), ele fiind pe piloni metalici si se monteaza doar prin prinderi mecanice. De asemenea, va rugam sa luati in considerare faptul ca suprafetele si compartimentarile modelelor standard pot fi modificate dupa dorinta dumneavoastra! In plus, modelele noastre A frame sunt asemanatoare atat la exterior, cat si la interior, singurele diferente fiind compartimentarea si suprafetele, dar si finisajele extra alese de fiecare client in parte.

Ce avantaje au casele tip A frame pe structura metalica vs A frame pe structura din lemn

Casutele tip A frame, dar si casele pe structura metalica au cunoscut o foarte mare crestere a popularitatii in ultimul timp pe piata europeana datorita multiplelor avantaje. Datorita utilizarii frecvente a acestor metode inovative de constructie in occident, acest fenomen a luat amploare in perioada recenta si in Romania. In mod normal, luand in considerare clima Romaniei si conditiile uzuale de folosinta a unei case, durata de viata a unei constructii metalice ajunge pana 150 de ani. Mai jos, prezentam detaliile si avantajele pe care le ofera cabanele tip A frame pe structura metalica vs cabanele A frame pe structura din lemn:

Rezistenta la ardere

Avand calitatea de a fi rezistente la foc, cabanele in forma de A pe structura metalica nu vor arde niciodata atat de usor, spre deosebire de cele din lemn. Acest lucru le garanteaza celor ce locuiesc intr-o casa metalica o mult mai mare siguranta. De asemenea, ingrijirea acestora este una simplificata, nefiind nevoie de niciun tratament special al materialului impotriva focului.

Rapiditatea constructiei

Oricine isi doreste o cabana sau casa tip A frame metalica trebuie sa stie ca timpul de constructie este mult mai mic in comparatie cu lemnul. Acest lucru este posibil datorita faptului ca toate materialele sunt debitate si taiate inainte de constructie, conform planului. Dupa acest pas, ramane doar asamblarea si montarea structurii direct pe pozitie, intr-un timp de pana la 4 ori mai mic decat structura pe lemn.

Eco-friendly si sustenabilitate

Este un lucru bine cunoscut faptul ca otelul este unul dintre cele mai reciclate materiale, oferind astfel casei din structura metalică si calitatea de a fi eco friendly. In plus, veti putea ajuta natura deoarece constructia unei cabane pe structura din lemn ar necesita taierea in medie a 50 de copaci. Astfel, copacii nefolositi vor ajuta si ei la îmbunătățirea peisajului si a aerului in care cabana dumneavoastră se va gasi.

Siguranta sporita

Structura metalica a castigat foarte mult teren in fata caselor conventionale si din lemn, datorita sigurantei majore pe care aceasta o ofera. Daca iti doresti sa stai intr-o casa din metal cu acoperis A frame, vei fi mult mai protejat in fata cutremurelor deoarece acest tip de structura nu este una rigida, ci flexibila. De asemenea, vei fi in siguranta in fata fulgerelor sau a scurgerilor si deteriorarilor electrice, datorita faptului ca structura din otel are rol de paratrasnet si astfel, curentul electric se va conduce spre sol.

Rezistenta: otel vs lemn

Pe langa multiplele avantaje, probabil printre cele mai semnificative, este rezistenta materialului. Diferenta majora dintre lemn si fier, este ca acesta din urma nu necesita tratamente speciale. Este bine stiut faptul ca otelul este rezistent la diversi factori cum ar fi apa, bacterii si microbi, nu se dilata si nu se deformeaza, De asemenea, metalul fata de lemn nu va fi ros sau mancat de termite si insecte si nu va necesita tratamente speciale impotriva acestora. Pe langa toate aceste plusuri, cadrele formate din fier pot rezista la rafale foarte intense daca terenul dumneavoastra este intr-o zona deschisa de munte sau de deal unde vantul are viteze foarte mari.

Avantajul de extindere, modificari si demontare

Un alt benefiu major pentru o casa sau cabana tip A pe structura metalica este faptul ca aceasta poate fi gandita si construita in aproape orice forma. De asemenea, aceasta poate fi proiectata ca schelet metalic demontabil si astfel, poate fi extinsa ca suprafata cu alte incaperi daca va mariti familia sau daca doriti un spatiu in plus. In plus, chiar daca nu aceasta este menirea acestui tip de constructie, daca cabana dumneavoastra trebuie mutata din locul in care este, o puteti reloca datorita kit-ului metalic demontabil. Prin urmare, daca iti doresti un A frame sau o locuinta pe structura metalica, ia in considerare si versatilitatea pe care o poate oferi metalul.

Conceptul tip A frame adus de BIM in Romania reprezinta un concept practic, inovativ si rapid. Pe langa nenumaratele avantaje pe care le ofera structura metalica, conceptul BIM iti ofera si alte castiguri extrem de importante in construirea casei mult visate, printre care:
Timp: poti avea o casa A frame la cheie in 14 zile lucratoare ( in functie de disponibilitate )
Eficienta: poate fi montata pe piloni metalici, fara fundatie
Flexibilitate: este usor de montat, demontat si transportat deoarece vine ca si kit metalic demontat

Exista si dezavantaje?

Da, exista si cateva puncte mai putin bune, dar cel mai important aspect este ca acestea pot fi combatute cu multa usurinta.Chiar daca structura metalica are nenumarate avantaje, desigur ca avem parte si de cateva dezavantaje, dar putine in comparatie cu alte tipuri de structuri.

Eficienta energetica

Unul din putinele dezavantaje pe care le are otelul este faptul ca acesta conduce mai repede caldura decat lemnul si astfel acest lucru poate avea impact asupra temperaturii interioare. Acest lucru poate fi combatut cu usurinta prin folosirea termoizolatiei. De asemenea, pentru combaterea puntii termice, solutia simpla si eficienta este folosirea unui strat suplimentar de izolatie sau a materialelor izolatoare foarte eficiente precum vata minerala.

Flexibilitatea de pe santier

Cei ce isi fac o casa pe structura metalica trebuie sa aiba in vedere ca lucrarile trebuie efectuate de o firma de constructii cu experienta in acest domeniu. Acest lucru este necesar, tot materialul fiind debitat si taiat din fabrica, avand grija ca totul sa se faca calculate si cu atentie inainte de a fi livrat pe santier. Acest motiv face ca flexibilitatea pe santier sa fie scazuta, dar timpul de executie si montare mult mai rapid. De aceea, recomandarea este sa construiti casa tip A frame mult visata cu o companie specializata in construirea caselor pe structura metalica.

Cabane tip A metalice

Preturile casutelor si cabanelor A frame la cheie

Pentru o casa A frame pe structura metalica, la cheie, cu dimensiuni pe comanda, preturile variaza in functie de echiparea si finisajele alese, de la 640E pana la 715E per mp. De asemenea, nivelul de finisaje si echiparea pot fi diferite si se vor alege in functie de preferintele dumneavoastra si buget.

Toate proiectele A frame contractate de noi se vor livra la cheie. BIM se poate ocupa de casa tip A mult visata de la fundatie pana la finisajele interioare si chiar imprejmuirea cu gard a terenului dumneavoastra. De asemenea, inainte de semnarea contractului, va avea loc o intalnire intre beneficiar si unul din inginerii nostri pe terenul pe care urmeaza sa fie amplasata constructia metalica pentru inspectia terasamentului terenului.

Detalii si termeni de executie:

  1. Proiectul unei case tip A se va livra la cheie cu tot cu montaj in maximum 30 de zile de la semnarea contractului.
  2. Plata se va face in doua transe, 50% la semnarea contractului si 50% la finalizarea si montarea casutei A frame mult visate.
  3. Montajul este inclus in pretul final.
  4. Transportul este gratuit in limita a 50 KM de Bucuresti.
  5. Preturile de mai sus nu contin TVA.

Actualizate la 28.04.2022 – preturile pot suferi modificari din cauza cresterilor si fluctuatiilor majore a preturilor materiei prime

Contact

Totodata, daca doriti continuarea discutiilor in vederea realizarii proiectului dumneavoastra alaturi de noi, va rugam sa contactati departamentul nostru tehnic pentru a vorbi cu unul din inginerii nostri la numarul de telefon 0757.01.55.14 sau in sectiunea contact.
De asemenea, puteti vedea si unul din modelele noastre standard in Bucuresti-Ilfov. In plus, toate modelele noastre standard sunt asemanatoare atat la exterior, cat si la interior, singurele diferente fiind compartimentarea si suprafetele, dar si finisajele extra alese de fiecare client in parte.