• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Garduri

Iti doresti un gard metalic modern sau din fier forjat pentru gradina, casa ta sau hala si sediul companiei tale?! Ai gasit solutia, fabrica de confectii metalice BIM iti confectioneaza si personalizeaza cele mai frumoase modele de garduri pentru curte la un raport calitate pret imbatabil! Impreuna cu fabrica de confectii metalice poti avea cel mai frumos gard de pe strada ta, fie din sipca metalica, fier forjat, metalic tip jaluzea, tabla decupata, umplut cu piatra sau cum il visezi tu!

Fabrica de confectii metalice BIM ofera consiliere, confectionare si montaj pentru cea mai variata gama de modele de garduri metalice din table decupata, fier sau fier forjat la cel mai bun raport calitate pret! Ai vazut o poza pe facebook, Instagram sau pinterest cu modelul de gard preferat?! Noi putem realiza gardul tau metalic visat, doar trebuie sa accesezi sectiunea “solicita oferta”!

SOLICITA OFERTA

    Magazin confectii metalice

    Fabrica BIM este producator roman si realizeaza confectii metalice atat pentru uz rezidential ( case si blocuri ), cat si pentru companii ( sedii de firma, sucursale )! Noi ne dorim in continuare, ca si pana acum, sa avem parte numai de recenzii pozitive si pareri foarte bune de la clientii nostrii si sa indeplinim toate proiectele de confectie metalica pe care ei si le doresc.

    Fabrica de confectii metalice BIM va garanteaza calitatea la cel mai accesibil pret! Cu noi iti poti face proiectul tau mult dorit, fie ca e vorba de hala metalica, scara interioara metalica, poarta din fier forjat sau gard modern! BIM ofera un serviciu complet format din consiliere, fabricare si montare, la cel mai bun raport calitate pret pentru confectii metalice din Romania!