• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Scari interioare si exterioare metalice

Ai nevoie de o scara metalica interioara pentru casa ta sau vrei o scara exterioara pentru sediul companiei tale? Noi suntem solutia! Oferim consiliere, confectionare si montaj pentru scari interioare sau exterioare, moderne sau din fier forjat. Ai niste modele de scari de metal in minte sau ai nevoie de ajutor in a-ti alege modelul de scara potrivit, BIM te ajuta cu tot ce ai nevoie! Realizam si producem in Romania scari metalice interioare sau exterioare pe comanda! Fabrica romaneasca BIM produce, confectioneaza si monteaza orice model sau dimensiune de scara interioara sau exterioara la pret accesibil pentru fiecare buzunar, dupa dorinta ta in sectiunea “solicita oferta”!

SOLICITA OFERTA

    Magazin confectii metalice

    Fabrica BIM este producator roman si realizeaza confectii metalice atat pentru uz rezidential ( case si blocuri ), cat si pentru companii ( sedii de firma, sucursale )! Noi ne dorim in continuare, ca si pana acum, sa avem parte numai de recenzii pozitive si pareri foarte bune de la clientii nostrii si sa indeplinim toate proiectele de confectie metalica pe care ei si le doresc.

    Fabrica de confectii metalice BIM va garanteaza calitatea la cel mai accesibil pret! Cu noi iti poti face proiectul tau mult dorit, fie ca e vorba de hala metalica, scara interioara metalica, poarta din fier forjat sau gard modern! BIM ofera un serviciu complet format din consiliere, fabricare si montare, la cel mai bun raport calitate pret pentru confectii metalice din Romania!