• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Diverse confectii metalice

Fabrica de confectii metalice BIM realizeaza diverse confectii metalice de la silozuri de cereale si prelungitoare furci stivuitoare la cabane si case tip A. Pentru diverse confectii metalice si orice tip de proiect de confectie metalica  “solicita oferta”!

SOLICITA OFERTA

    Magazin confectii metalice

    Fabrica BIM este producator roman si realizeaza confectii metalice atat pentru uz rezidential ( case si blocuri ), cat si pentru companii ( sedii de firma, sucursale )! Noi ne dorim in continuare, ca si pana acum, sa avem parte numai de recenzii pozitive si pareri foarte bune de la clientii nostrii si sa indeplinim toate proiectele de confectie metalica pe care ei si le doresc.

    Fabrica de confectii metalice BIM va garanteaza calitatea la cel mai accesibil pret! Cu noi iti poti face proiectul tau mult dorit, fie ca e vorba de hala metalica, scara interioara metalica, poarta din fier forjat sau gard modern! BIM ofera un serviciu complet format din consiliere, fabricare si montare, la cel mai bun raport calitate pret pentru confectii metalice din Romania!