• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Fabrica de confectii metalice BIM are o experienta de peste 27 de ani in domeniul de confectii metalice si se afla langa Bucuresti. Echipa din spatele fabricii romanesti de confectii metalice este formata numai din profesionisti si meseriasi cu o vasta experienta, ce sunt capabili sa realizeze cu perfectiune chiar si cele mai indraznete proiecte!

Echipa profesionista, experienta si calitatea cu care lucram si cu care terminam fiecare proiect, au impins fabrica romaneasca de confectii metalice BIM pe primele locuri in industria de confectie metalica din Romania! Fabrica romaneasca BIM produce, executa si monteaza de la scari metalice interioare si exterioare, garduri si porti, pana la hale pe structura metalica, dar si foisoare, magazii si terase pe structura metalica la cele mai bune preturi!

Fabrica BIM este producator roman si realizeaza confectii metalice atat pentru uz rezidential ( case si blocuri ), cat si pentru companii ( sedii de firma, sucursale )! Noi ne dorim in continuare, ca si pana acum, sa avem parte numai de recenzii pozitive si pareri foarte bune de la clientii nostrii si sa indeplinim toate proiectele de confectie metalica pe care ei si le doresc.

Fabrica de confectii metalice BIM va garanteaza calitatea la cel mai accesibil pret! Cu noi iti poti face proiectul tau mult dorit, fie ca e vorba de hala metalica, scara interioara metalica, poarta din fier forjat sau gard modern! BIM ofera un serviciu complet format din consiliere, fabricare si montare, la cel mai bun raport calitate pret pentru confectii metalice din Romania!

PUTEM REALIZA ORICE MODEL SAU DIMENSIUNE DUPA DORINTA TA
SOLICITA OFERTA