• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Grilaj gratar inox / fier

Cauti grilaj din inox sau fier pentru gratar de caramida sau de gradina? Ai gasit in sfarsit un producator roman de grilaje pentru gratar la pret accesibil! Grilajele de inox sau fier sunt confectionate doar din materiale de calitate ce ofera o rezistenta de lunga durata in timp!

Produse 100% romanesti, produse in Romania de Fabrica BIM

Toate modelele sunt 100% romanesti, produse in Romania de Fabrica de gratare BIM. Vrei gratar gradina inox la pret accesibil, dar si calitate? Putem realiza orice model sau dimensiune dupa dorinta ta in sectiunea “solicita oferta”. Produsele noastre le gasiti EXCLUSIV pe www.jumatatedepret.ro

SOLICITA OFERTA

    Magazin fabrica de gratare

    Fabrica de gratare BIM langa Bucuresti si este cel mai mare producator roman de gratare din Romania, un lider de piata cu o vechime de peste 27 ani pe piata. Fabrica de gratare produce si are cea mai variata gama de gratare si articole pentru bucataria exterioara din Romania si produse in Romania. Fabrica de gratare marca BIM ofera DOAR calitate la cel mai bun pret! Fabrica romaneasca de gratare produce ORICE model dupa dorinta clientului la cele mai bune preturi!

    Produsele marca BIM se gasesc EXCLUSIV pe www.jumatatedepret.ro si pe www.fierar.eu! Chiar daca vedeti BIM in descrierea unor gratare sau produse, nu va lasati pacaliti, acelea nu sunt produse de catre fabrica de gratare BIM!

    Noi, suntem producatori romani, livram DOAR calitate si produse ce sunt confectionate DOAR din materiale foarte rezistente si calitative, ce au fost testate inainte! Fabrica de gratare BIM va garanteaza calitatea la cel mai accesibil pret! La noi gasiti cea mai variata gama de gratare si articole pentru bucataria exterioara, dar si CEL MAI BUN raport CALITATE PRET din Romania!