• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Sudura inox

Servicii de sudura inox la cele mai bune preturi din Bucuresti! Atelierul nostru te poate ajuta cu orice proiect de inox ai. Ai nevoie sa sudezi balustrade din inox, produse din inox sau piese din inox, noi realizam sudura in inox la cea mai buna calitate!

SOLICITA OFERTA

    Sudura Bucuresti

    Cauti servicii de sudura si sudura in argon la cel mai bun pret?! Suntem langa Bucuresti si sudam otel, aluminiu si inox! Oferim servicii de sudura TIG WIG si sudura MIG MAG, cu noi poti sa sudezi orice piesa, obiect sau poti construi, repara, modifica orice piesa si compenenta facuta din otel, aluminiu, inox sau alte aliaje prin sudura!

    Fabrica BIM, are atelier de sudura langa Bucuresti si ofera servicii de reparare, sudare si construire prin sudura atat pentru firme si companii, cat si pentru persoane fizice!  Sudare profesionala pentru piese in serie, garduri modern si din fier forjat, scari interioare si exterioare, stalpi metalici, hale metalice si magazine din confectie metalica, balustrade, mobilier metalic, reparatii piese auto si multe altele!

    Fabrica BIM ofera si servicii de debitare si taiere a metalelor la ghilotina pana la 3mm pe 2m liungime si debitare cu plasma, fasonari otel beton, si prelucrari mecanice! Asa ca daca vrei o tabla din otel, inox sau aluminiu debitata si prelucrata cum trebuie la cele mai bune preturi!

    Realizam suduri cu rezistenta maxima, si servicii complete pentru proiectul tau, de la consiliere, la proiectare si montare! Contacteaza-ne in sectiunea solicita o oferta pentru serviciile noastre de: debitate tabla, sablare elemente, sudura, indoire, gaurire, finisare a tuturor metalelor, livrand astfel un produs finit, conform si la un pret bun!