• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Produse 100% romanesti

Fabrica de gratare BIM este specializata in productia de confectie metalica, turnatorie fonta, turnatorie aluminiu si plumb, dar si in realizarea de diverse structuri metalice de peste 27 de ani. Suntem o fabrica  romaneasca, de langa Bucuresti, ce are un renume foarte cunoscut in domeniul de confectii metalice, fiind o fabrica din Romania recunoscuta pentru calitatea serviciilor la un raport calitate pret imbatabil.

Fabrica romaneasca BIM se concetreaza pe design, pret si calitatea a tuturor produselor precum: gratar de gradina din fier sau inox, grilaje din fier sau inox pentru gratar din caramida, scari si garduri metalice moderne si de fier forjat, atat pentru uz residential sau profesional/industrial.

Fabrica de gratare BIM a aparut pe piata dupa ce Romania a cunoscut o cerere crescuta in domeniul de confectii metalice, iar marile fabrici din tara noastra isi incetasera activitatea. BIM a devenit producator roman si a intrat pe piata cu scopul de a excela si a indeplini nevoile clientilor sai prin calitate, durabilitate si un pret accesibil pentru toate buzunarele. Fabrica de gratare BIM s-a impus in fata altor companii, prin viteza de executie, seriozitate si prin produse, dar si servicii de inalta calitate si la un pret exceptional.

Compania noastra produce in special pentru categoria de casa si gradina, dar ofera consiliere, fabricare si montare si pentru cei ce doresc comenzi speciale pentru grill-uri, gratare sau mobilier metalic profesionale pentru HoReCa (terase, restaurante, hoteluri, pensiuni), dar si garduri metalice, scari interioare si exterioare, porti si balustrade pentru uz rezidential (case, blocuri), cat si industrial (hale, sedii de firme etc.)

Misiunea si viziunea BIM

Viziunea noastra a fost si este aceea de a fi in continuare un lider de piata ce realizeaza proiecte complexe si inovatoare la un raport calitate-pret avantajos, dar si la cele mai inalte standarde de calitate. Totodata, planul si dorinta noastra este de a pune Romania pe harta Europei in domeniul productiei de confectie metalica

Misiunea noastra este a oferii clientului nostru seriozitate, performanta si profesionalism in realizarea proiectelor si produselor. De asemenea, ne bazam activitatea pe finalizarea la timp si in mod profesionist a tuturor lucrarilor, alaturi de o echipa complet pregatita pentru toate nevoile si cerintele clientului.

Echipa din spatele fabricii de gratare BIM este formata numai din profesionisti si oameni cu o vasta experienta in domeniul de confectie metalica si turnatorie, care va stau la dispozitie pentru orice proiect doriti sa realizati. Compania noastra ofera consiliere in vederea executiei oricarei idei pe care o are clientul nostru, de la proiectare pana la fabricare si montare.

Despre fabrica BIM

SERVICII SI PRODUSE BIM

BIM are o gama foarte variata de produse si servicii, toate fiind facute pentru a fi durabile, calitative si la un pret avantajos pentru clientul nostru:

  • Producem gratare din inox, gratare din fier, gratare profesionale, sobe de gatit, disc gratar pentru carne si cartofi, plite, grilaje pentru gratar din caramida, afumatori si multe alte accesorii de gatit si pentru gatit atat in casa, cat si in aer liber
  • Producem scari, garduri, porti, balustrade, mobilier metalic si diverse produse pentru uz rezidential, comercial sau industrial
  • Realizam diverse structuri metalice pentru uz rezidential, comercial sau industrial
  • Realizam multiple produse din fier forjat
  • Oferim servicii pentru diverse proiecte pentru turnatorie de fonta, aluminiu, plumb, sudura MIG-MAG si TIG-WIG
  • Oferim servicii pentru diverse proiecte de vopsitorie si sablare

Pentru proiecte si consultanta va rugam sa ne contactati pe e-mail la: _______________ sau la telefon: ____________ . Produsele expuse pe site, dar si intreaga gama de produse realizate de catre noi le gasiti EXCLUSIV pe www.jumatatedepret.ro

PUTEM REALIZA ORICE MODEL SAU DIMENSIUNE DUPA DORINTA TA
SOLICITA OFERTA