• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Hale metalice si magazii pe structura metalica

Ti-ai dorit mereu sa faci o hala metalica la cheie pentru compania sau activitatea firmei tale!? Atunci, fabrica de confectii metalice BIM este solutia pentru tine la un pret accesibil! Fie ca vrei o hala pe structura metalica usoara sau hala metalica cu etaj sau chiar un garaj sau magazine, terasa sau foisor pe structura metalica, noi iti putem livra solutia perfecta!

Fabrica BIM ofera consiliere, confectionare si montare pentru hala ta pe structura metalica, garaj pe structura metalica si magazin sau terasa pe structura metalica! Acceseaza sectiunea “solicita oferta” pentru a primi cel mai bun pret din Romania pentru hale metalice si magazii pe structura metalica!

SOLICITA OFERTA

    Magazin confectii metalice

    Fabrica BIM este producator roman si realizeaza confectii metalice atat pentru uz rezidential ( case si blocuri ), cat si pentru companii ( sedii de firma, sucursale )! Noi ne dorim in continuare, ca si pana acum, sa avem parte numai de recenzii pozitive si pareri foarte bune de la clientii nostrii si sa indeplinim toate proiectele de confectie metalica pe care ei si le doresc.

    Fabrica de confectii metalice BIM va garanteaza calitatea la cel mai accesibil pret! Cu noi iti poti face proiectul tau mult dorit, fie ca e vorba de hala metalica, scara interioara metalica, poarta din fier forjat sau gard modern! BIM ofera un serviciu complet format din consiliere, fabricare si montare, la cel mai bun raport calitate pret pentru confectii metalice din Romania!