• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Balustrade

Stai! Ai auzit ca fabrica de confectii metalice confectioneaza modele de balustrade metalice din fier si fier forjat pentru terasa exterioara, balcon sau scara ta interioara sau exterioara?! Acum e mai usor ca niciodata, tu alegi ce tip de balustrada vrei si fabrica BIM iti realizeaza balustrada de exterior sau interior cat ai clipi!

Noi suntem fabrica ta romaneasca de confectii metalice ce ofera cele mai bune servicii la cel mai bun raport calitate pret! Pentru orice model de balustrada metalica din fier sau fier forjat oferim consiliere, confectionare si montaj, trebuie doar sa accesezi sectiunea “solicita oferta”!

SOLICITA OFERTA

    Magazin confectii metalice

    Fabrica BIM este producator roman si realizeaza confectii metalice atat pentru uz rezidential ( case si blocuri ), cat si pentru companii ( sedii de firma, sucursale )! Noi ne dorim in continuare, ca si pana acum, sa avem parte numai de recenzii pozitive si pareri foarte bune de la clientii nostrii si sa indeplinim toate proiectele de confectie metalica pe care ei si le doresc.

    Fabrica de confectii metalice BIM va garanteaza calitatea la cel mai accesibil pret! Cu noi iti poti face proiectul tau mult dorit, fie ca e vorba de hala metalica, scara interioara metalica, poarta din fier forjat sau gard modern! BIM ofera un serviciu complet format din consiliere, fabricare si montare, la cel mai bun raport calitate pret pentru confectii metalice din Romania!