• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Porti

Porti metalice sau din fier forjat la cel mai bun raport calitate-pret!? Da, ai gasit fabrica de confectii BIM ce face orice model de poarta metalica sau din fier forjat! Vrei o poarta pietonala, o poarta pe role sau o poarta culisanta electrica pentru curte?! In sfarsit, noi realizam cele mai variate modele de porti pe sina, pe role sau cu telecomanda!

Fie ca vrei poarta gard, poarta culisanta sau batanta, poarta din tabla, sipca metalica, fier sau fier forjat, noi oferim consiliere, confectionare si montare pentru poarta ta de curte, casa sau gradina! Acceseaza sectiunea “solicita oferta” pentru a primi cel mai bun pret din Romania pentru portile metalice modern sau din fier forjat!

SOLICITA OFERTA

    Magazin confectii metalice

    Fabrica BIM este producator roman si realizeaza confectii metalice atat pentru uz rezidential ( case si blocuri ), cat si pentru companii ( sedii de firma, sucursale )! Noi ne dorim in continuare, ca si pana acum, sa avem parte numai de recenzii pozitive si pareri foarte bune de la clientii nostrii si sa indeplinim toate proiectele de confectie metalica pe care ei si le doresc.

    Fabrica de confectii metalice BIM va garanteaza calitatea la cel mai accesibil pret! Cu noi iti poti face proiectul tau mult dorit, fie ca e vorba de hala metalica, scara interioara metalica, poarta din fier forjat sau gard modern! BIM ofera un serviciu complet format din consiliere, fabricare si montare, la cel mai bun raport calitate pret pentru confectii metalice din Romania!