• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Plite pentru copt si diverse

Ai cautat vreodata plita pentru copt vinete, legume sau peste?! Fie ca e vorba de plita inox pentru gratar gradina sau tava de inox pentru cuptor, la noi le gasesti pe toate la pret bun si calitate extraordinara! Acum e mai usor ca niciodata sa faci zacusca, ardei copti la borcan sau vinete coapte!

Produse 100% romanesti, produse in Romania de Fabrica BIM

Plita pentru copt fabricata in Romania, de Fabrica romaneasca de gratare BIM EXCLUSIV pe www.jumatatedepret.ro. La noi se poate realiza orice tip de plita din inox la pret mic si cea mai buna calitate!

Suntem producatori romani si fabricam si diverse produse pentru gratar, produse decorative si ustensile pentru gradina ta si curtea ta marca Fabrica de gratare BIM! Totul este produs 100% in Romania si design-ul unic al produselor au fost create de catre BIM. Ne dorim ca produsele noastre de la Fabrica de Gratare BIM sa satisfaca nevoile si sa ofere experiente culinare de neuitat clientilor nostri cat mai bine cu putinta!

SOLICITA OFERTA

    Magazin fabrica de gratare

    Fabrica de gratare BIM langa Bucuresti si este cel mai mare producator roman de gratare din Romania, un lider de piata cu o vechime de peste 27 ani pe piata. Fabrica de gratare produce si are cea mai variata gama de gratare si articole pentru bucataria exterioara din Romania si produse in Romania. Fabrica de gratare marca BIM ofera DOAR calitate la cel mai bun pret! Fabrica romaneasca de gratare produce ORICE model dupa dorinta clientului la cele mai bune preturi!

    Produsele marca BIM se gasesc EXCLUSIV pe www.jumatatedepret.ro si pe www.fierar.eu! Chiar daca vedeti BIM in descrierea unor gratare sau produse, nu va lasati pacaliti, acelea nu sunt produse de catre fabrica de gratare BIM!

    Noi, suntem producatori romani, livram DOAR calitate si produse ce sunt confectionate DOAR din materiale foarte rezistente si calitative, ce au fost testate inainte! Fabrica de gratare BIM va garanteaza calitatea la cel mai accesibil pret! La noi gasiti cea mai variata gama de gratare si articole pentru bucataria exterioara, dar si CEL MAI BUN raport CALITATE PRET din Romania!