• Intrarea Energiei Nr.1, Copaceni, Ilfov

Mobilier metallic

Mereu ai admirat mobilier metalic, dar nu ai avut o fabrica romaneasca unde sa-l faci? Eh, acum ai ocazia sa faci mobilier metalic minimalist, dulap metalic, mobilier de exterior pentru gradina si terasa, rafturi metalice si multe altele! Acum e mai usor ca niciodata sa cumperi la mobilier metalic la preturi imbatabile confectionate de fabrica in Romania!

Fabrica BIM produce si executa la comanda orice tip de mobilier metalic la pret ieftin si calitativ, trebuie doar sa accesezi sectiunea “solicita oferta”!

SOLICITA OFERTA

    Magazin confectii metalice

    Fabrica BIM este producator roman si realizeaza confectii metalice atat pentru uz rezidential ( case si blocuri ), cat si pentru companii ( sedii de firma, sucursale )! Noi ne dorim in continuare, ca si pana acum, sa avem parte numai de recenzii pozitive si pareri foarte bune de la clientii nostrii si sa indeplinim toate proiectele de confectie metalica pe care ei si le doresc.

    Fabrica de confectii metalice BIM va garanteaza calitatea la cel mai accesibil pret! Cu noi iti poti face proiectul tau mult dorit, fie ca e vorba de hala metalica, scara interioara metalica, poarta din fier forjat sau gard modern! BIM ofera un serviciu complet format din consiliere, fabricare si montare, la cel mai bun raport calitate pret pentru confectii metalice din Romania!